VAN / GEVAŞ - Abalı İlkokulu

Abalı İlkokulu

Abalı Mahallesi/ Gevaş / Van
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
08:30 14:10
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım